Restaurangchansen 2017/2018

Nöjen – Restauranger - Shopping

Nu kan du beställa ditt exemplar av restaurangchansen 2017/18. Erbjudandena i Västerås är: restauranger 2 för 1 och butiker företag klubbar upp till 50 % rabatt. Priset är 240 kr. Föreningen får behålla 120 kr per sålt häfte. Många restauranger och butiker är kända sedan förra året och många nya spännande tillkommit dessutom den nya nöjeskategorin. Du kan gå på matcher med VIK, VSK Bandy/Fotboll, Rönnby Tigers mm.

Vill du se vilka som är med kan du gå in på www.restaurangchansen.se under fliken material/Västerås. Häftena/aktiveringskoder hämtas den 4 september och därefter kan jag börja leverera dem till våra beställare.

RC-app eller RC-häfte ?

Restaurangchansen finns som app - RC-appen eller som häfte. Appen har samma innehåll och villkor som häftet. Istället för häftet får du en aktiveringskod i form av ett fysiskt dokument med aktiveringskoden dold. Priset är detsamma 240 kr.Hur gör man? Börja med att ladda hem appen från det ställe du vanligtvis hämtar appar. Appen är givetvis gratis att ladda ner.

1. Öppna appen.

2. Skrapa fram aktiveringskoden i den grå rutan längst ned på sidan.

3. Klicka på ”Ny användare” och följ anvisningarna.

4. Välj stad du vill koppla appen till och bekräfta ditt val.

Gör din beställning snarast till This is a mailto link eller per telefon/SMS till 073-840 1119. Välj RC i form av häfte eller app.

Tack för att du med din beställning vill vara med och stötta Vandrarringen.

Britt Back

Uppdaterad: 08 AUG 2017 22:11

På gång i klubben!

Kallelse till årsmöte 18 november.  Alla möteshandlingar finns nu tillgängliga (181109)