Klubbmöte 1054 med utbildning

15 MAJ 2019 12:10
Om Olyckan är framme var temat för programmet på klubbmötet den 13 maj i klubbstugan. Det var 28 deltagare som kom till det lyckade mötet.
  • Skapad: 15 MAJ 2019 12:10

Utöver att veta vad man bäst gör om man råkar bli ormbiten, får brandrök i lungorma mm var det fokus på hur en hjärtstartare ska användas och HLR i allmänhet. Gunilla kommer med en fylligare rapport.

Klubbinformation från SM den 10 april lämnades av  Ulf Back. Två nya projekt vid Flisenberg är uppstartade. Vindskydden håler på att repareras. Det norra får ett nytt tak och den södra byggs upp på nytt. Nya medlemmar med stort friluftsintresse genomför arbetet.

Det andra projektet är en förstudie på hur den vedeldade bastun ska renoveras och kunna användas igen. Odd Werner-Erichsen rapporterade från rivningsarbetet och status på golv och väggar och vad som behöver göras. Exteriört kommer bastuhuset att vara intakt förutom en ny skorsten. Försstudien ska resultera i en reparationsplan  med kostnad och finansiering.

16 maj - Veteran-ol /WOD med Widénska gymnasiet/Klubbträning

26 maj - Träffen med Uppsala VR