Hoppa till sidans innehåll

Friluftssektionen


Vi är en liten grupp som kommit igång med träning inför årets fjällvandring.  Vi har också samtalat om hur vi vill genomföra vandringen. Vi genomför vandringen så att både de som vill tälta och de som vill ha stugboende ska kunna följa med.
 
Efter genomfört informationsmötet om planerad fjällvandring vecka 31 så har vi bildat en liten grupp som redan startat träning inför fjällvandringen. Följande är beslutat: Vandring i Jämtlandsfjällen vecka 31 - åter söndag 8/8.
 

Kanotorientering 10 juli

(2021-04-23 22:56)
Den traditionella kanotorienteringen går den 10 juli på Fiskkrkaken.
 
Föreningen Vandrarringen bjuder in till en härlig och lärande dag i skogen för barn i åldern 9-12 år. Här får barnen lära sig enkla överlevnadstrix, säker eldning, laga mat över stormkök eller öppen eld mm.
 
Anmälan är stängd då max antalet deltagare har uppnåtts. Mer information kommer ut till anmälda deltagare inom kort.
 
Välkommen till Friluftssektionens UTE MERA vid Flisenberg lördag 6 februari – söndag 7 februari. Välj att delta i -Friluftsliv på Vintern eller Isvaksövning- eller båda aktiviteterna. Anmälan senast torsdag 4 februari
 
 
Bokningen av Klubbstugan är borttagen-
 
Krakenmarschen, som sköts upp i våras kommer vi nu att genomföra den 12 september, dvs på Vandringens dag i hela landet i samarbete med STF.
 
Sommarens kanotorientering på Fiskkraken 4 juli närmar sig.
 

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tholmqvi@gmail.com