Hoppa till sidans innehåll

Friluftssektionen


Nytt upplägg - Här kommer en inbjudan till de som är intresserade att återigen resa till Tivedens nationalpark i september och vandra. Vi kommer att ligga över i Tivedstorp, som är ett vandrarhem med friliggande stugor.
 
Följ med vår medlem Charlotte Hjelm på en svampdag vid Flisenberg söndagen den 29 augusti  11:00 - till ca 14
 
Kort rapport innan avresa för årets fjällvandring.  En grupp om sju personer har förberett sig för att genomföra årets fjällvandring.
 
Efter genomfört informationsmötet om planerad fjällvandring vecka 31 så har vi bildat en liten grupp som redan startat träning inför fjällvandringen. Följande är beslutat: Vandring i Jämtlandsfjällen vecka 31 - åter söndag 8/8.
 

Kanotorientering 10 juli

(2021-04-23 22:56)
Den traditionella kanotorienteringen går den 10 juli på Fiskkrkaken.
 
Föreningen Vandrarringen bjuder in till en härlig och lärande dag i skogen för barn i åldern 9-12 år. Här får barnen lära sig enkla överlevnadstrix, säker eldning, laga mat över stormkök eller öppen eld mm.
 
Anmälan är stängd då max antalet deltagare har uppnåtts. Mer information kommer ut till anmälda deltagare inom kort.
 
Välkommen till Friluftssektionens UTE MERA vid Flisenberg lördag 6 februari – söndag 7 februari. Välj att delta i -Friluftsliv på Vintern eller Isvaksövning- eller båda aktiviteterna. Anmälan senast torsdag 4 februari
 
 

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tholmqvi@gmail.com