Hoppa till sidans innehåll

Kanot-orienteringen 10 juli

10 JUL 2021 22:52
Hotande regn och åskväder stoppade inte årets upplaga av kanotorientering på Fiskkraken. Strax före start kl 10 slutade regnet och därefter blev vädret stadigt bättre och avslutades i vackert väder.
  • Uppdaterad: 10 JUL 2021 22:52

För 22 kanot- och tipsfrågesugna deltagare blev frestelsen för stor att packa regnkläderna och åka ut till Flisenberg för årets kanotorientering 10 juli trots SMHI’s åskvarningar. Alla var beredda på att man i slutändan kanske måste stanna på land för att besvara tipsfrågorna.

Nu behövdes dock inte det, inget åskmuller hördes på hela dagen och sju lag med 18 deltagare - 13 vuxna och 5 barn och ungdom - fick lite intellektuell stimulans mitt i sommarlovet genom att paddla ut för att sicksacka sig runt och hitta de 10 tipsfrågekontrollerna i den fina bana som Ulf Back och Bo Ortman förtjänstfullt hade ordnat i sjön.

Efter att åter styrt in tillbaka till bryggan var det en stunds paus för fika med ostfrallor, lunch och några tog ett lunchdopp. Sedan förkunnade Henrik Gustavsson och Britt Back de rätta svaren på tipsfrågorna som i år kanske hade visat sig vara extra kluriga. Vinnare blev i år kanotlaget Skogshuggarna bestående av radarparet Lars Kjellman och Julian.

Alla deltagarna belönades i tur och ordning för sin tappra insats i form av ett välförtjänt pris från prisbordet som ställts upp under tältkåtan.

Friluftssektionen tackar alla deltagare, önskar skön sommar och hälsar alla medlemmar välkomna tillbaka nästa år.
/Rapportör Henrik


Fotografer Lena Wolger Nehrer, Daissy Julle, Mats Julle, Ulf Back

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link