Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsträff 2009-05-08

21 MAJ 2011 19:46
Fredag 8 maj hölls den årliga träffen för VR:s valda funktionärer. Av totalt 35 funktionärer enligt VR 2009 foldern var det 19 som kunde vara med. Med respektive var vi totalt 31 personer som samlades i klubbstugans hall kl.18.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2011 09:40

Regnet tillät inte den planerade samlingen utomhus. Kvällens tema var att mingla och roa sig samt att äta en god måltid.

Gästerna fick börja med att spela Funktionärsbingo. För att klara av detta behövdes i princip att man pratade lite med alla deltagare. Innan det var dags att sätta sig till bords skapades sex lag med uppgiften att bygga högt med spagetti och marshmallows som byggmaterial. Byggplatsen var golvet inne i storstugan. Kreativitet och samarbete gällde för att lyckas. Bästa team lyckades nå en höjd över 60 cm.

Efter denna rivstart bjöd kvällens värd Bo Hedman till bords. Alla lät sig väl smaka av den goda maten (exotisk planka) och stämningen var hög vid borden.

Efter maten fick lagen fortsätta att arbeta tillsammans i en annorlunda tipspromenad. På grund av vädersituationen fanns frågorna ute på entretrappan och på väggarna inne i klubbstugan. Lagen fick extra utmattningsfrågor att besvara för att ett segrande lag skulle kunna koras.

I väntan på kaffe och kaka gick det även bra att ta sig svängom på dansgolvet. Det fanns även en kloss-staplingsövning att testa med fina priser till dem som staplade högst.

Funktionärer i VR har många järn i elden så kvällens avslutades vid 21.30 för att många skulle kunna förbereda sig för lördagens aktiviteter.

Själv passade jag på att se 3:e perioden i VM semifinalen mellan Sverige och Canada på TV i klubbstugan.

Det blev en riktigt trevlig funktionärsträff med god stämning och stor trivsel. Varmt tack till alla som arrangerade Hans Julle (Funktionärsbingo), Karina Liljeroos (Marshmallows bygget), Peter Olmårs (Tipstävlingen). Kloss-staplingen var mitt bidrag och inte minst till Bo Hedman som ansvarade för mat och dukning (stugsektionen) samt Britt Back som bakade kakorna till kaffet.

VR tackar alla valda funktionärer på detta sätt.

Ulf Back

Ordförande

 

<< Tillbaka

Skribent: Lars Mosslind

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...