Hoppa till sidans innehåll

Krakendagen 2011-10-01

01 OKT 2011 19:23
Lördagens Krakendag lockade 54 medlemmar varav 17 ungdomar till vår fina anläggning Flisenberg. Det var en mycket vacker och varm dag att vara ute ett par timmar och det fanns många olika aktiviteter att välja på.
  • Skapad: 01 OKT 2011 19:23

Orienteringssektionen avslutade året med Flisenbergsmästerskapet som i år var ”Alfapetorientering” där man på 30 minuter skulle ta så många kontroller som möjligt. Vid varje kontroll fanns bokstäver som man använde för att vid målgång bilda ett ord och vinnare blev Jenny Lindberg.

Jenny

Jenny med vandringspriset Foto:Hans Julle

 

Skidsektionen ordnade frågesport Öfallsmossen runt, en trevlig promenad på 2,3 km med kluriga frågor. Eva Kjellman vann vuxenklassen och bland ungdomarna vann Simeon Andersson.

 

André Ahlin och Per Janze från Utflyktskommitén informerade föreningens ungdomar och föräldrar om det planerade friluftsdygnet. Det planeras till september nästa år och det kan bli upp till tre grupper i olika åldrar. De bjöd på grillad korv och kokade tallbarrsté.

Friluftsinformation

Information om friluftsdygnet. Foto:Hans Julle

 

För de yngre medlemmarna ordnade Rosina och Lisbeth två roliga tävlingar, utomhusbowling som vanns av Maja Mosslind och råttspottning som vanns av Erik Helmersson.

Utomhusbowling

Stilstudie i utomhusbowlingen. Foto:Hans Julle

 

Under dagen servade Britt och Ulf i markan och serverade goda hamburgare, korv och dryck.

 

Stugsektionen ordnade som vanligt visning av anläggningen för intresserade. De hade även ordnat det goda fika som tillsammans med prisutdelningen avslutade dagen runt klickan 15:00. I samband med prisutdelningen uppmärksammades Lars Kjellman som varit ansvarig för OL-trim i hela 25 år.

 

Förutom aktiviterna ovan var det flera som åkte hem med fyllda svampkorgar och några passade på att ta årets sista bad.

Alice, Pontus och Peter badar

Alice, Pontus och Peter tar årets sista bad?  Foto: Hans Julle

 

Fler bilder från Krakendagen hittar du här

 

<< Tillbaka

Skribent: Ulf Back/Lars Mosslind

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...