Hoppa till sidans innehåll

Luciafirande i Bjurhovdaskolan

14 DEC 2015 23:17
VRs samarbetet med Bjurhovdaskolan fortsätter. Den 12 december firade vi lucia ihop och skolans elever bjöd deltagarna på ett mycket uppskattat luciaframträdande.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2015 20:59

Det var ca  80 deltagarna inklusive skolans luciatåg och föräldrar som kom till VRs luciafirande i Bjurhovdaskolans fina matsal med utsikt över gården och brinnande marchaller.

Deltagarna bjöds på ett annorlunda luciatablå. Inledningen  överraskade alla . Först kom en tärna och sedan kom övriga luciatåget med sång  och sist kom den sjungande lucian in på scenen. Luciatåget hade många fina aktörer och lät oss höra på nya tolkningar av våra kära luciasånger. Ett mycket uppskattat luciatåg!

Efter luciatablån  serverades kaffe  med hembakat bröd. Luciatågets elever kom tillbaka och deltog och blev avtackade med en kraftig applåd. Lena Mastrovito och Joakim Nordin som ansvarade för luciatåget avtackades med varsin  chokladask.   

Före och efter lucia fanns det hemstöpta ljus och mistlar att köpa utöver de traditionella lotterierna.  Nyheten med självservering  vid  lotteriborden fungerade mycket bra.  Det fanns fem lotterier  och varje  lotteri  hade hela 8 vinster.

Stort tack till Ingrid och Hans Julle som stöpte  ljusen och Olle Bergman som skänkte mistlarna.

Stort tack till alla som skänkt lotterivinsterna.

Stort tack till alla som bakade och skänkte bröd till luciakaffet.

Stort tack till Bjurhovdaskolan för lokal  och luciatåg.

 

VRs luciakommitté/Ulf och André

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...