Hoppa till sidans innehåll

Vandrarringens julfest 2009-01-10

21 MAJ 2011 19:02
Årets julfest hölls på Mötesplats Malmaberg där 88 barn och vuxna dansade ut julen till de klassiska julsångerna spelade av Sune Wikström. Dansen avslutades med historiens troligtvis längsta långdans och en hejdundrande raket.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2011 09:38

Filiokus Fredrik, som underhöll med både trolleri, buktaleri och sång, visade att. han är av Sveriges roligaste trollkarlar med luriga tricks och buktaleri med Hajen Håkan. Det var extra roligt att se att även de vuxna skrattade hjärtligt åt Filiokus Fredrik.

Två barn och ett vuxenlotteri med sammanlagt 36 priser gjorde att många gick hem med fina vinster och även i år var intresset för Chokladhjulet mycket stort.

Vinnare av frågesporten blev Alexander Rehnman i barnklassen, han var en av flera som hade alla rätt. Bland de vuxna fanns flera med bra resultat och allra bäst lyckades Mattias Eriksson med 11 rätt.

Ulf Back delade ut aktivitetspriser till de ungdomar som deltagit flest gånger under 2008. Emma Helmersson tilldelades Arvid Erikssons vandringspris och presentkort utdelades till Erik Helmersson och Jenny Lindberg.

Ulf delade även ut blommor till ungdomsledarna Karin Swärd Lindberg, Petra Helmersson samt Eva Kjellman som tack för allt arbete under 2008.

Festen avslutades med besök av tomten som delade ut godispåsar till alla barn.

Ett stort tack till familjerna Lindberg, Norberg-Jonsson, Helmersson och Ingrid Julle för hjälp med bakning, Hans Julle för lotteripriser och Torbjörn Jonson för ”lån” av gran.

Lars Mosslind

 

<< Tillbaka

Skribent: Lars Mosslind

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...