Hoppa till sidans innehåll

Vandrarringens julfest 2010-01-09

21 MAJ 2011 21:10
Julfesten 2010 hölls den 9/1 på Malmabergs Mötesplats och Vandrarringens barn och ungdomar (och vissa vuxna) dansade ut julen. Totalt deltog 81 personer på festen, 44 barn och 37 vuxna.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2011 09:47

Efter en härlig men kall jul- och nyårshelg var det nog många som tyckte att det var skönt att vara inne i värmen. Festen började med tipspromenad för både barn, ungdomar och vuxna. Många hade bra resultat men vinnare blev:

Barn Clara Ulvemark

Ungdom Alfred Lönn

Vuxen Eva Kjellman

Vi hade två barnlotterier och ett vuxenlotteri som var populära och många gick hem med fina vinster. Chokladhjulet snurrande friskt och även där blev det många lyckliga vinnare.

Efter att Sune Wikström spelat de traditionella julvisorna och dansen kring granen var avklarad kunde vi med gott samvete fika. Efter fikat var det dags för trollkarlen Ottar att uppträda med både trolleri och jonglering till allas glädje.

Arvid Erikssons vandringpris delades detta år mellan Magdalena Mosslind, Maja Mosslind och Emma Helmersson. Vandringspriset får nu vara 4 månader hos varje vinnare! De hade medverkat på lika många aktiviteter och fick alla stimulanspengar att köpa något för som uppmuntran för sina insatser.

Blommor delades ut till ungdomsledarna Karin Swärd-Lindberg, Petra Helmersson och Eva Kjellman som tack för att de med stort engagemang har utvecklat ungdomsverksamheten under 2009.

Tomten avslutade dagens aktiviteter och delade ut godispåsar till alla barn.

Ett stort tack till alla som har hjälpt till med förberedelser och bakning inför julfesten samt de som skänkt priser till lotterierna.

Lars Mosslind

 

<< Tillbaka

Skribent: Lars Mosslind

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...