Hoppa till sidans innehåll

Krakensimmet 17 juli

04 JUL 2022 21:37
Friluftssektion inbjuder till sin andra jubileumsaktivitet under juli. Tycker du om att simma så passa på nu.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2022 21:37

Nyhet - I samarbete med Vandrarringen bjuder Olanderswim.se in till provsimning av årets nya sailfish våtdräkter under Krakensimmet i Fiskkraken 17 juli.

BLUBB-BLUBB ! Intresserad av hur det skulle kännas att simma i sjön under ordnade förhållanden? Alla nyfikna VR-medlemmar har nu ett gyllene tillfälle vid KRAKENSIMMET KrakenSimmet 17 juli dvs nästa helg att enkelt prova hur det känns att simma runt i vassen iklädd våtdräkt! 💧🐠🦫🌱💧
Se världen från en annan vinkel 👀😀Västeråssimföretaget Olander Swim kommer finnas på plats och låna ut våtdräkter gratis att simma med, till de som anmält sitt intresse i förväg. Det finns storlekar för alla, dock inga små barnstorlekar. En skön känsla då våtdräkten både lyfter dig och hjälper dig hålla kroppsvärmen. Såna här chanser kommer inte ofta så tveka inte att anmäla dig till den här jubileumsaktiviteten! Meddela vilken våtdräktsstorlek du är intresserad att prova. 
Jag skulle vilja att du fyller i ett formulär: samarbete med Vandrarringen bjuder Olanderswim.se in till provsimning av årets nya sailfish våtdräkter under Krakensimmet i Fiskkraken 17 juli.

Anmälan i formuläret senast 14/7
Olander Swim: Vi har med våtdräkter i rätt storlekar och relevanta modeller enligt ditt ifyllda formulär. Om antalet anmälningar blir för få kontaktar vi dig och erbjuder testsimning av våtdräkt vid annat tillfälle i Västerås. Beställning på plats efter testsimning ger 10 % rabatt på våtdräkt. Mer info om modellerna: https://www.olanderswim.se/triathlon-oppet-vatten-vatdrakter/

Dessutom finns det drickastation på badbryggan när man varvar, fika, och utlottning av pris. Vi ser fram emot din anmälan! Vi ses i vassen 🌱🌱🌱/JubileumsHälsningar Friluftssektionen

Tycker du om att simma?? Som vi i Friluftssektionen tidigare annonserat under våren i VR-bladet ordnar vi det här jubileumssommarlovet ett simningsevent i Fiskkraken jubileumsåret till ära. Detta är ett perfekt tillfälle för alla nyfikna att kunna prova på öppetvattensimning på ett enkelt och roligt sätt, alla är välkomna.
Av säkerhetsskäl har vi dock ett begränsat antal deltagarplatser och ett krav att alla deltagare ska kunna simma minst 200 m. Så kom tidigt in med anmälan om du vill vara säker på en plats, antingen i facebook-inbjudan eller direkt till Henrik 0736-42 70 42.
Det finns två simslingor att välja mellan. Den ena slingan är 200 m lång och går nära stranden i viken framför klubbstugan och sjöbastun, där kan deltagarna simma med vanliga badkläder. Den andra slingan går ut en liten bit i sjön och är 500 m lång, där är våtdräkt obligatoriskt. Har du ingen våtdräkt går det utmärkt att låna gratis från Olander Swim om man meddelat intresse i förväg! Samlingstid är 11.00 för ombyte och genomgång. Simmarna startar kl 11.30 vid den nyrenoverade och fina badbryggan och var och en simmar i sin egen takt så många varv man vill på den långa eller korta slingan. På bryggan finns även dricka där man kan ta sig en slurk vid varje varvning. Kl 12.30 slutar simningen och det är dags att kliva upp även för de riktiga entusiasterna.
Bastun är igång efter simningen.
Ta med egen picknicklunch som vi avnjuter tillsammans när simningen är klar. Grillen är tänd om du vill grilla något.
Fylls inte deltagarplatserna av medlemmar bjuder vi även in icke-medlemmar att vara med. Icke-medlemmar betalar en deltagaravgift 100:- /vuxen (över 15 år), 50:- /barn upp till 15 år (begränsat antal platser för icke-medl). Sprid information om detta till era simintresserade vänner och be dem anmäla sitt intresse antingen via er eller direkt till Henrik 0736-42 70 42. Fika ingår och vi kommer att lotta ut pris bland deltagarna.
För medlemmar är evenemanget gratis.
Anmäl dig tidigt för att säkra en plats, dock senast 10/7. Den 11/7 kontaktar vi icke-medlemmar som hört av sig med intresse och meddelar om de fått plats.
Välkommen att kontakta ngn i friluftssektionen om du har någon fråga.
Välkomna med anmälan!!

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...