Hoppa till sidans innehåll

Arenaprojektet - intresseanmälan senast 30 juni!

10 JUN 2021 22:04
VR har erbjudits möjligheten att bistå med volontärer till scenarbete och publikvärdar vid 3 konsert arrangemang i höst. Föreningen får ersättning för varje arbetad timme. De som deltar som volontärer får som belöning se konserten gratis.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2021 22:04

I samband med att Sit Down gruppen fyller 50 år i augusti kommer man att genomföra 3 olika arrangemang i Västerås nya nöjespark Folkparken vid Mälaren vid Lögarängens gästhamn.
VR har erbjudits möjligheten att bistå med volontärer till dessa arrangemang. Föreningen får ersättning för varje arbetad timme. De som deltar som volontärer får som ersättning se konserten gratis. Vid styrelsemöte den 14 april accepterade VRs styrelse tacksamt detta erbjudandet. I projektteamet ingår Britt Back, Ulf Back, Mats Julle och Thomas Holmkvist.

Arbetet består av att lasta av och på materiallådor från lastbilar till scenen, delta i arbetet med att rigga ljus och ljud på en färdig byggd scen, sätta upp och demontera staket och att vara publikvärdar.

Konserterna genomföres lördagen den 21/8, 28/8 och 4/9. På blanketterna Anmälan till arbetspass för Konsert x - datum finns information om vilka som artister som kommer.

Första arbetspassen startar dagen före konserten kl 10.00 och allt arbete är avslutat kl 01.00 konsertkvällen. Totalt ska 28 arbetspass/konsert bemannas. Mat och dryck kommer att finnas tillgängligt under arbetspassen.
Varje konsertarrangemang indelad i fyra arbetspass A, B, C och D. På blanketterna Anmälan till arbetspass Konsert x - datum kan du se tiderna och arbetsinnehåll för de olika passen. På blanketten väljer du vilket eller vilka pass du vill delta i. Ett arbetspass berättigar till att se aktuell konsert gratis. Mer information finns på resp blankett.

  Länkar för nedladdning av  anmälningsblankett

Notera att du också kan anmäla familjemedlemmar eller vänner som inte är medlemmar om ni vill se en konsert tillsammans. Villkoret är dock att dessa personer deltar i arbetspasset fullt ut.

Man måste ha fyllt 18 år för att delta i arbetet. Någon gräns uppåt finns inte och både kvinnor och män kan delta.
Icke medlemmar som anmäler sig för deltagande för VRs räkning accepterar samtidigt att deras namn blir exponerat i bemanningsplanen på hemsidan.

Bemanningsplanen för alla tre konserterna kommer att finnas på VRs hemsida (startsidan) och vara tillgänglig för alla för info under projektets genomförande. Senaste information inför varje konsert kommer att finns på hemsidan. Konserterna genomföres enligt FOHM rekommendationer och vi håller tummarna för att lättnaderna i restriktionerna ligger fast.

Vi hoppas detta väcker stort intresse hos er medlemmar och ser fram mot era anmälningar.

För frågor ring oss!  Tel 073-840 1119 eller 070-673 2722

Projektledare
Britt och Ulf Back

Skribent: Ulf Back
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link