Hoppa till sidans innehåll

Information till deltagare i Födelsedagskalaset

04 MAR 2022 09:24
Till alla er som anmält deltagande i firandet av Vandrarringens 100-års dag nu på söndag den 6 mars.
  • Uppdaterad: 04 MAR 2022 09:24

Hej
Ni ska alla vara varmt och hjärtligt välkomna! Jag är övertygad om att vi kommer att få en trevlig och minnesvärd dag tillsammans. Senaste väderprognosen lovar sol, måttlig nordlig vind och ca 3 - 4 grader varmt mitt på dagen.

Det är över 100 personer anmälda vilket innebär en härlig stämning i Flisenberg. Du kommer att träffa många vänner och klubbkamrater att dela denna dag med.
Baksidan av så mycket folk är att det blir trångt på parkeringen med kanske mer än 30 bilar. Jag ber er därför att dels försöka samåka med kamrater och släktingar i den mån det fungerar, dels parkera så snålt som möjligt för att rymma många bilar. Det kommer att finnas parkeringsvakt som dirigerar er till lämplig plast för att alla ska rymmas.

Även om vädret på födelsedagen kommer att vara gynnsamt så hade vi ju ett rejält snöoväder förra veckan. Med den dagsmeja som varit har snön börjat smälta. Marken är ju frusen så det har blivit is på vägen och på stigarna. Bockfallsvägen och parkeringsplatsen kommer att sandas under fredagen så att den blir säkrare att köra och gå på. För promenaden till Flisenberg och vistelsen utomhus på tomten rekommenderar jag dock bruk av dubbade kängor/skor eller broddar och kanske stavar för bättre balans.

Jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla!

Thomas Holmkvist
Ordförande

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...