Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktioner på grund av ökad smittspridning

10 JAN 2022 14:05
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har idag (10 jan) presenterat nya restriktioner på grund av den tilltagande smittspridningen. För Vandrarringen gäller nu följande.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2022 14:05

God fortsättning på detta jubileumsår för Vandrarringen!

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har idag presenterat nya restriktioner på grund av den tilltagande smittspridningen. För Vandraringen betyder detta att vi återigen måste begränsa det antal personer som får vistas i våra lokaler till 20 personer. Vi inför därför begränsningar i samband med uthyrning av Storstugan till 20 personer. Bokningsansvariga ges därför rätt att upplysa om detta och fråga om gruppers storlek vid bokning för större privata tillställningar eller externa bokningar.

I samband med interna arrangemang i Flisenberg eller Rosenlund åligger det arrangemangsansvariga att säkerställa att restriktionerna följes samt att arrangemangen genomförs så säkert som möjligt för att begränsa smittspridning.

Interna möten, tex styrelsemöten eller sektionsmöten, bör i möjligaste mån genomföras digitalt. Jag har tidigare kommunicerat att vi ska komma i gång igen med Klubbmöten i början av 2022 men vi väntar också med denna återstart till senare under våren.
Informationsmöten för nya medlemmar bör i möjligaste mån genomföras i Flisenberg med iakttagande av de begränsningar som beskrivs ovan.

Begränsningarna för Vandrarringen gäller tillsvidare och kommer att justeras i enlighet med FHMs framtida begränsningar/lättnader.

Thomas Holmkvist
Ordförande Vandrarringen

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...