Hoppa till sidans innehåll

Ny server för VR:s Galleri på hemsidan

23 JUL 2022 18:17
Vi har flyttat samtliga bilder i VR:s Galleri till Google Drive då hittillsvarande leverantör upphör med sin bildtjänst i augusti.
  • Skapad: 23 JUL 2022 18:17

Vår nuvarande leverantör One.com som tillhandahållit den server där VR:s Galleri funnits i dryga 10 år upphör med sin tjänst den 15 augusti. Efter diverse prov med övriga tjänster som VR har för lagring av digital information föll valet på Google Drive där vi har möjlighet att lagra en tillräckligt stor datamängd. Samtliga bilder vi hittills har haft i VR:s Galleri är nu överförda till Googles server och länken Galleri på hemsidans menyrad går nu dit. Prova gärna och se att det fungerar.

Bilderna ligger i mappar med datum för respektive aktivitet som avbildas. Vill du se senaste mappen först så kan du ändra sorteringsordningen uppe till höger i fönstret som visar alla mappar: På en dator finns Namn med en pil bredvid som du klickar på för att ändra sorteringsordning och på en telefon finns tre lodräta prickar som du kan klicka på och välja alternativ för sortering.

Om du vill publicera bilder från någon VR-aktivitet, kontakta Ulf Betshammar, This is a mailto link.

Detta är en temporär lösning då vi för närvarande utvärderar lösning och leverantör för VR:s nya hemsida som kommer att skapas under hösten 2022.
IT-kommittén/Ulf Betshammar

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...