Hoppa till sidans innehåll

Etapp 4- Sohlbergetappen


Vandrarringen deltagare laddade upp kvällen före etapp 4 med att fira Jonna och hennes seger på etapp 3. Hon fick ta emot pris och applåder på c-ortens scen. Se bilder på en glad Jonna.

Dagens tävling genomfördes vid Arena Kransmossen samma arena som etapp 3. Här var det sista chansen att skaffa sig position inför den avslutande etappen imorgon. Eva, Lars Kjellman, Petra och Jonna fick fina placeringar idag. Jonna säkrade nummer lapp 5 i jaktstarten i D12K med en 7:e plats. Eva kom på en fin 8:e plats idag men missade tyvärr nummerlappen med en placering och ligger på 16 plats efter fyra etapp. Petra och Lars K ligger på 18 resp 30 plats efter 4 etapper.

Efter 4 etapper känner man att det har varit aktiviteter varje dag och det börjar kännas i benen. Etapp 5 blir något att se fram emot trots tunga ben. Vi kommer att gå i mål inne på Borås Arena där Elfsborg spelar fotboll i vanliga fall. Deltagarna har fått givna placeringar av arrangören! Västmanland sitter nere på gräsmattan tillsammans med några andra landskap. Andra landskap har fått läktarplats.

Att energin börjar ta slut märks också här på campingplatsen. Det är många apparater som ska laddas och det är full fart vid laddstationen vid campingens kiosk. Kolla bilderna. Hoppas att man hittar sina apparater och laddare.

Bor man på campingen så får man hushålla med energin i batteriet. Det börjar ta slut nu i Backs husvagn. Det finns ett extra batteri för mobil och dator-laddning som är vårt hopp sista dygnen här i Borås.

I år fanns ett nytt erbjudande att hyra campingplats med el så problemen för husbil/vagn boende på campingplatsen är lösta om man väljer det alternativet. En annan nyhet är att det finns varmvatten i en kran för diskning vid varje hygienstation. Temperaturen är lite varierande men varmare än det som kommer ur kallvattenkran.  Varmvattenberedaren hinner nog inte med.

För inte få samma energiproblem nästa år vid 2016 O-ringen i Sälen så bokade vi en plats på Tandådalens camping igår. Där finns det el och alla bekvämligheter på plats. Med tanke på den konditionskrävande fjällorienteringen som väntar så måste man nog också se över träningsplaneringen inför nästa år.

 

DSCN1377

 

DSCN1378

 

DSCN1373

 

DSCN1376

Rapportör Ulf Back

 

Information om Arena Kransmossen hittar du här 

Resultat på Winsplits hittar du här

Föreningsstartlista för VR hittar du här

Föreningsstartlista alla klubbar hittar du här

Klasstartlistor hittar du här

Resultatlistor hittar du här - välj Typ för att visa t ex Klubb och Välj Etapp

VR:s deltagare i O-ringen 2015

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:30 Skribent: Lars Mosslind

Kontakta oss:

Vandrarringen - Orientering
c/o Karin Swärd 
Solrosgatan 17
722 45 Västerås
Telefon: 0705-328546
This is a mailto link

 

 

 

 

Postadress:
Vandrarringen
Ulf Back, Stålverksgatan 65
72477 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info