Hoppa till sidans innehåll

Nytt bokningssystem för uthyrning i Flisenberg

15 MAR 2021 20:42
Den 20 mars 2021 driftsätter vi ett nytt gemensamt digitalt system för hyra av storstugan, värdrummet och den vedeldade bastun.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2021 20:42

Systemet vi beslutat att införa drivs av företaget BokaMera och brukas av runt 4 500 föreningar, företag och kommuner. Med det nya bokningssystem blir det ingen skillnad i användandet av Vandraringens fritidsanläggningen Flisenberg. Den är alltid tillgänglig för medlemmarna men som tidigare kan man hyra vissa objekt för privat användning.

Med det nya systemet kan du se vad som finns att boka. Du ser också om ett visst objekt är tillgängligt för bokning när du önskar. Alternativt kan du enkelt leta reda på en dag när det önskade objektet är ledigt. Endast våra bokningsansvariga kan se vem som bokat ett visst objekt. Det bokade objektet betalas direkt, antingen med kort eller mot faktura. När betalningen är gjord bekräftas bokningen du gjort via epost till dig.

För att söka ledigt objekt i systemet och boka så måste du öppna hemsidan Vandrarringen.se och logga in. När man loggar in så öppnas hemsidan i systemet IdrottOnline (IoL) vilket innebär att du är på en sida som bara medlemmar kan komma åt. Om du inte loggat-in tidigare finns en lättfattlig instruktion på hemsidans högra sida. Klicka på ”IdrottOnline inloggningshjälp”.

Samtidigt som vi introducerar detta system ökar vi säkerheten på hemsidan och förbättrar medlemmarnas personliga integritet i systemet genom att gradvis flytta information från den publika hemsidan till IdrottOnline. En klar förbättring i linje med direktiven i GDPR. Första gången du ska boka ett objekt så måste du också skapa ett användarkonto i bokningssystemet med ett eget lösenord.
Hur detta går till är utförligt beskrivet i anvisningarna på plats.Under denna vecka är det rekommenderat att försöka logga in på IdrottOnline så att när väl bokningssystemet kommer igång är du bekväm med att det första steget till en bättre upplevelse. Håll ett regelbundet öga på hemsidan för senare under veckan kommer mer information och detaljer.

/ Thomas Holmkvist

Skribent: Ulf Back
E-post: This is a mailto link

Aktuellt i Stugsektionen

Arbetsdagar 

September: 5; 11; 12; 19 och 26.


 
Postadress:
Vandrarringen
Thomas Holmkvist, Kronhjortsgatan 18
72242 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@vandrarrin...