Klubbmöte 1048 med TV inspelning

16 SEP 2018 18:05
Vid Vandrarringens klubbmöte den 12 september berättade Magdalena Marano och Marie Carlsson om hur det var att delta i tävlingen Bytt är bytt.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2018 20:13

Det blev en intressant och spännande inblick i hur den fyra timmar långa inspelningen gick till, bland annat om hur experten fick sitt manus uppläst i öronsnäckan utan att vi som åskådare märkte någonting när programmet klippts ner till 45 minuter. Man kan förstå att alla var trötta när inspelningen var klar. Däremot verkade inte Vandrarringens medlemmar trötta av den livfulla skildringen som illustrerades av avsnitt ur programmet som slutade med att de vann 100.000 kronor. Som en bonus fick åhörarna många tips om värdering och möbelvård av de båda kompanjonerna i Madam snickeri.

Efter programpukten fick deltagarna en klubbinformation av Ulf Back med bl.a en rapport från styrelsemötet den 22 augusti och rapporter från Bruksleden MeetUp och orienteringstävlingen vid Gammelby som genomfördes 8-9 september.

15 deltagare inklusive våra tre  programgäster.Var var övriga medlemmar denna kväll?

Rapportör Gunilla Zimmermann