Klubbmöte 1049 med Kris och beredskap

10 OKT 2018 23:37
Klubbmötet den 10 oktober gästades av Malin Dreifaldt som höll en presentation av av vad vi måste veta och tänka på om det händer.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2018 23:37

Inklusive vår gäst med dotter var vi endast 17 deltagare på klubbmötet.

Malin presenterade mycket initierat budskapen som finns i foldern Kris och beredskap via ett bildspel anpassat till Västerås. Dags att ta fram foldern och ta den på allvar. Malins intressanta presentation skapade många frågor. Malin som är väl insatt i dessa frågor och med erfarenhet från arbete som riskingenjör hade hon svar på det mesta. Vi fick också ta del av vad som gäller lokalt i Västerås i händelse att något händer. Den informationen finns att hämta på Västerås Stads hemsida och i Stadshuset.

Klubbmötet avslutades med klubbinformation från styrelsemötet den 3 oktober samt avslutningen av Cykel-TRIM 2018 med bl a utlottning av presentkorten. Vinnarna presenterades under Nyheter.

Eftersom detta var sista klubbmötet för säsongen bjöds deltagarna på fikat med bl a chokladtårta med grädde bakat av Ingrid.

Stort tack tíll klubbmöteskommittén för alla fina klubbmöten under 2018.

Rapport Ulf